Paste | Gatitul e libertate!

Paste

Integrale sau din faina alba, in forma de fundite, spirale, cochilii, stelute, taitei sau spaghete, pregatite in mod traditional, sau folosite in retete sofisticate – pastele au un loc numai al lor in bucataria lumii. E normal deci sa le acord si eu o categorie numai a lor 🙂
Eu una mananc mai ales paste integrale, insa daca ar fi sa le clasific dupa gust cel mai mult imi plac cele din faina de orez. De preparat de la zero, deocamdata am avut rabdare doar pentru taitei de casa, dar pe lunga mea lista de experiente culinare viitoare asteapta cuminti tortellini, ca prea sunt plini de prostii cei din magazine 😛 Voi ce preferati?

Comentarii (1)

Salutare,
Sa stii ca imi plac foarte mult retetele de pe blogul tau. O sa incep sa gatesc cateva, sper sa imi iasa bine.
Cat despre paste, imi plac mult penne rigatte, cele colorate dar si cele integrale, pentru aportul in fibre si vitamine. Astept cu nerabdare sa postezi o reteta cu paste integrale si un sos bun, bun.

P.S. Tine-o tot asa pentru ca se vede ca iti place sa gatesti.

Posteaza un comentariu