Cascaval pane umplut cu rosie si carne | Gatitul e libertate!

Cascaval pane reloaded

Am facut o traznaie… si anume am umplut cascavalul pane 🙂 Mi-a placut ce a iesit, asa ca va prezint mai jos ce si cum.

Portii: 2

Timp preparare: 20 minute

Timp total pregatire: 20 minute

Ingrediente

  • 300 g cascaval
  • 4 felii muschi afumat crud-uscat (puteti folosi si altceva)
  • o rosie
  • un ou
  • 1-2 linguri faina
  • 2-3 linguri pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper, oregano uscat

    cascaval pane umplut - ingrediente

  • Se bate oul cu faina si condimentele.
  • cascaval pane umplut - ou, faina, oregano

  • Se taie cascavalul in felii groase de un deget. Apoi fiecare felie se mai taie o data, dar nu de tot, mai lasam cat sa nu se desfaca.
  • cascaval pane umplut - taiem cascavalul

  • Bagam in cascaval 2 felii de carne si o felie de rosie.
  • cascaval pane umplut - rosie si muschi afumat

  • Fixam cu scobitori, cat de cat, dam bine prin ou apoi prin pesmet.
  • cascaval pane umplut - tavalim

  • Prajim in ulei incins, la foc mare. Scoatem pe hartie absorbanta pentru a scapa de excesul de ulei. Merge de minune cu rosii proaspete.
  • cascaval pane umplut - prezentare

    cascaval pane umplut - sectiune

Comentarii (2)

E chiar bestiala ideea cu sunca in interior. Mi-a placut tare ce mi-a iesit. Nu stiu care e sectetul sa se intinda, ca mie nu prea mi se intindea cand taiam din el, o fi fost prea ascutit cutitul? 😛

Ieeeiii!! Ai incercat traznaia de cascaval umplut! Ce mult ma bucur! Din cate am vazut eu, diferite feluri de cascaval se intind diferit… Si eu sunt in cautarea cascavalului perfect, care sa nu se imprastie in tigaie, dar sa se si intindaaaa cand il mananci. Cand il aflu, dau de stire 😉

Posteaza un comentariu